• TOPOGRAFIE - GEODEZIE - CADASTRU
  • Sunati acum la: +40 724 015 551

Despre noi

Despre noi

Despre noi

SC Molinaro Topo Expert SRL

Bun venit pe site-ul nostru. SC Molinaro Topo Expert SRL este o firma de cadastru si topografie, care pina in prezent a finalizat numeroase proiecte, oferind clientilor sai o gama larga de servicii, de la simple documentatii cadastrale sau ridicari topografice, pina la lucrari complexe de inginerie topografica si trasari de constructii. Desi societatea are sediul in Brasov, a executat lucrari in diferite zone ale tarii.

Succesul nostru se datoreaza seriozitatii si nivelului inalt de profesionalism al personalului specializat, precum si utilizarea de tehnologie moderna, de la statii totale la aparatura GPS.

Apelati cu incredere la:

+40 724 015 551

cadastru si topografie

Ce spun clientii nostri?

Daca doriti masuratori corecte si exacte, va recomand SC Molinaro Topo Expert SRL cu caldura! Detin drone si aparate moderne. Lucrarile si studiile livrate au fost ireprosabile si rapide.
Recomand SC Molinaro Topo Expert SRL! Am avut parte deo c oclaborare exceptionala, adevarati profesionisti!

    Formular de Contact

    Contactati-ne cu incredere!

    Daca intentionati sa apelati la serviciile noastre, sau pentru orice intrebare, nu ezitati sa ne contactati. Consultatia este gratuita. Va asteptam la sediul nostru sau ne puteti apela la tel 0724-015551.

    De asemenea, ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact. Va asiguram ca veti fi multumiti de calitatea serviciilor si speram sa avem o colaborare indelungata.