Conditii de utilizare

Acest site apartine firmei S.C. MOLINARO GROUP GLOBAL S.R.L. Drepturile de autor asupra continutului al acestui website sunt proprietatea S.C. MOLINARO GROUP GLOBAL S.R.L. Continutul site-ului www.expert-topo.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, fara acordul scris prealabil al S.C. MOLINARO GROUP GLOBAL S.R.L.
S.C. MOLINARO GROUP GLOBAL S.R.L. nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice natura ale site-ului www.expert-topo.ro.
S.C. MOLINARO GROUP GLOBAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare prealabila in orice moment continutul si structura site-ului.

Confidentialitate:
Puteti sa vizitati site-ul www.expert-topo.ro fara a dezvalui detalii in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale. S.C. MOLINARO GROUP GLOBAL S.R.L. prin site-ul www.expert-topo.ro respecta confidentialitatea datelor oferite de catre vizitatori. In anumite situatii, legate in special de plasarea de comenzi, sunt necesar informatii privind identitatea dumneavoastra. In acest caz, proprietarii site-ului nu vor dezvalui sau utiliza informatiile furnizate de dumneavoastra in formularele de comenzi in alte scopuri decit cele convenite de catre dumneavoastra. Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. S.C. MOLINARO GROUP GLOBAL S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Asemenea informatii cu caracter personal sunt: numele, codul numeric personal, numarul de telefon, sex, varsta, adresa, domeniu de activitate al firmei, date fiscale, cat si orice informatie furnizata de dumneavoastra care este prelucrata si introdusa in baza noastra de date.
Accesarea site-ului si a formularului de contact reprezinta acceptul dv cu privirea la aceste conditii.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.
Please leave this field empty.

Please leave this field empty.